AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao.

Voditelj Milan Milošević je i ove srede ušao u "Zadrugu", kako bi zadrugarima čitao pitanja vernog milionskog auditorijuma, koji svakodnevno prati dešavanja na velelepnom imanju u Šimanovcima. Jedno od pitanja stiglo je i za Gagija Đoganija.

Pitanje za Dragana Gazmena, kako ti nije dosadilo da ideš od jedne do druge osobe i pljuješ Anabelu i da budeš toliko koristoljubiv. Dno si koje je sa Erminom jer krade od Baneta da pušite - glasilo je pitanje.
Jesam, opterećen njome. Od sutra više neću - bio je ironičan Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Anabela nije uzrok svih vaših svađa. Imamo Jelenu i Gastoza koji je provlače tu. Na šta si tačno mislio kada si Luni rekao: "Bolje ja da ne pričam, nisi ti tako dobra i poštena" - glasilo je pitanje za Marka.
Ja to nisam rekao. Moraće da se pusti snimak, na taj način kao što je napisano nisam, ako je slično, neka puste. Luna je gošća ovde, nema potrebe da se upliće ovde. Kada sam čakčao Lunu i kopao, došao sam do toga da je ona počela da vrišti od onog problema sa Anabelom. Svađa se bez razloga. Krenulo je od konflikta kada je Anabela tu ušla, izašla napolje, tu je nastao haos. Anabela generalno nije kriva, ne krivim ja. Nego se vraćam na tu svađu, da vidim kada je krenula da se oseća loše. Ali ne kažem da je Anabela kriva, sami smo krivi. Ili nedostatak ljubavi, nepoverenje, zameranje... Još uvek razmišljam šta i kako. Da li ćemo da se borimo sa vetrenjačama ovde ili za nas... - odgovorio je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Zvučiš kao neko ko je spreman da prekine vezu - prokomentarisao je Milan.
Ne želim još uvek, tako da eto - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u nastavku teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

<
'