AKTUELNO

Poremetilo ga je sve.

Dok su zadrugari pripremali roštilj za proslavu 1. maja, Gagi Đogani i Marko Janjušević Janjuš su se odvojili i počeli da razgovaraju o aktuelnim dešavanjima na imanju, a Gagi se osvrnuo na problem koji ima sa svojom ćerkom Lunom Đogani, koja trenutno boravi u zatvoru.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću dušu da ostavim ovde, ne znam kako da je dovedem u red, ona ima takav haos u glavi. Ne vredi, ne vidi nikoga, zaljubljena... Bio sam i ja zaljubljen. Rekao sam joj: "Dete moje, ne možeš tako, milioni gledaju". Ako pogledaš, za tri godine njenog boravka ovde, ja sam skupa sa njom proveo 20 sati, nisam mogao ni da pričam sa njom... Nisam sa detetom ni pričao. Kako je izašla, uhvatila se posla, dečka. Ipak je dug period tri godine da ne razgovaraš sa detetom. Srce me boli za nju, stvarno ne mogu. Niko nije mogao da je zaustavi da uđe, kaže Anabela. Ne razmišlja o posledicama. Kako možeš da budeš sa dečkom ovde u vezi, da se izviniš, to je meni suludo - govorio je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Svakom je svoja muka najteža, znaš i sam, ali ono što sam sinoć video, nije prijatno uopšte. Dug je ovo period, ali biće na kraju dobro sve. Ja da izađem, da kažem: "Evo kuća, kola", da znam da sam nešto ostavio. Zamisli kako mi je prve godine bilo, kad sam izašao - rekao je Janjuš.
Kakav je osećaj? - pitao je Đogani.
Kakav nikad nisam doživeo u životu. Izgubio bez nje sedam meseci, a samo otišao u minus. Ja bih sad dao honorar da čujem Krunu, da je vidim - govorio je bivši košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

<
'