AKTUELNO

Ovo je sve poremetilo.

Veliki šef je obavestio zadrugare da je vreme da se u Beloj kući održi suđenje, a tužilac u ovom slučaju je Marko Đedović, a tuženi Gagi Đogani koji pokušava od Đedovića da napravi neprofesionalca.

Sudija u ovom slučaju je Ivana Šopić, a tužilac i tuženi su izneli svoju uvodnu reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Tada se dešavala svađa oko Luninih saradnika i oko Lunine veze. Luna je snimala prvi spot. Izašla je neka slika gde je Gagi zagrljen sa Markom na nekoj slici, posle toga je izašlo da Anabela to ne podržava. Ja sam ga zvao za komentar, on nije prvo hteo. Posle nekoliko poziva, on je otvorio dušu. Rekao je da je istina to što se priča, da on nije bio uključen ni u šta od toga, da bi on kao roditelj morao biti više uključen u sve to. On je rekao da podržava vezu Lune i Marka i da je Anabela njega zamalo posvađala sa detetom. On u tom trenutku nije komunicirao sa Anabelom. Neka bude da sam ja podneo tužbu, jer priča nije ispričana od početka to kraja i što sam ja tu ispao neprofesionalan - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa Anabelom bio tada u svađi zbog veze Lune i Marka. Ona je meni rekla da ona ima svoje ljude u projektu (pesmi) i da će se ona baviti time, a ja sam mislio da ja treba da imam udela u tome. Kasnije su se stvari odvijale drugačije, Anabela i ja smo se dogovorili da se ne mešamo u Luninu karijeru i to je tako i do danas. Ja bih rekao Ermini da se ne meša u moj porodični život u pitanju - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle ovoga što ste rekli, možete da očekujete nečiji ulazak, a kada se to bude desilo, ja ću odavde izaći kroz štalu - rekla je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Gagi Đogani

#Marko Đedović

'