AKTUELNO

Ovo ga je baš naljutilo.

Ivana Šopić i Maja Marinković zamerile su Marku Janjuševiću Janjušu, jer je želeo da ih u petak pozove zajedno da gostuju u radio-emisiju "Sprrrdnja", koju Janjuš vodi sa Stefanom Karićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što se "Igra istine" završila, a ukućani pojeli hranu koju su dobili, Maja Marinković je otišla u pab gde je boravio Janjuš. Ovom prilikom Maja je ušla u svađu sa Janjušem koji je čak i počeo da urla na nju.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da se ponašaš tako prema meni. Ja nisam rekla da si manipulator - rekla je Maja.
Ti kažeš meni da ja pravim priče, znaš koliko mene boli k*rac? Sve ti prebacujem - govorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

To što se ja smejem, ne znači da sam ljuta. Pusti me da ti kažem... Rekao si: "Ima da dođete ti i ova", kao podj*bavajući. Nisi mi objasnio kao za stolom. Ako ne želiš da ispada drugačije, nemoj da me spajaš sa njom - nastavila je da priča Maja.
Znam ja odlično šta si ti rekla, nemoj da se pravi luda! Od mene odj*bite pošto vi ne kapirate šta je šou! Sve sam ja odlično čuo. Radite, družite se... - urlao je Janjuš na Maju.
Što se prema meni tako ponašaš? Ja sam rekla da mi ti nisi objasnio lepo! - pričala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon svađe sa Majom, Janjuš je bio vidno nervozan, zbog čega se osamio u dvorištu. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'