AKTUELNO

Nije mogao da veruje zbog čega je nastao haos.

Nakon žurke izbila je frka između Maje Marinković i Mione Jovanović, a u sve je bio umešan i Marko Janjušević Janjuš. Bivše drugarice posvađale su se zbog toga što je Miona rekla Maji da ju je Janjuš pomazio po glavi dok je pevala na žurki. Zatim su se posvađali i Janjuš i Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je mene provocirala iz čista mira - rekla je Maja.
Ja sam ušla u sobu, Maja je otrčala sa Jelenom u garderober i ja sam rekla da ne mora da brine gde je Janjuš, da je Janjuš okej i da sluša muziku - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je bila nervozna jer si ti tamo rekao nešto što ne bi trebalo. I Miona je ušla i rekla je: "Što si nervozna, zato što ti nema Janjuša, eno ga čovek tamo, peva, pomilovao me je po glavi", ne bi Maja to shvatila toliko ozbiljno da nije već bila nervozna - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila sam nervozna kada sam ti rekla za stolom: "Ćuti, ćuti...", nije ni bitno to sada. Ja ispadam grbava, jer meni sve stiže najgore, a ona me prva provocira. Kunem ti se... Otišla sam sa žurke, što da ne odem? Meni si pričao: "Ja tebe mnogo volim"! Ja sam došla sa žurke i otišla sam u garderober i ona je krenula mene da provocira ničim izazvano i to radi svaki dan - govorila je Maja, Janjušu.
Ja ne kapiram šta se dešava... Nemam pojma šta ti je rekla. Kakve veze ja imam s tim? Što si ti bila nadrk*na? One da te provociraju, kakva si ti budaletina - govorio je Janjuš, Maji.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne bih tako reagovala da je ovo prvi put. Šištala sam s razlogom. Preterao si, samo si pričao i pričao - govorila je Maja, Janjušu.
Nemoj da mi se dereš, nisam ja ovce sa tobom čuvao! Majo, ne zanimate me. Pogotovu ova priča. Ja smatram da si ti bolja od njih - rekao je Janjuš.
Sram te bilo! Malopre mi pričaš jedno, sad drugo! Da li ti mene zaj*bavaš? Znaš koliko me boli k*rac, ali treba da te bude sramota jer si dvoličan! - vikala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi normalna! Nemoj da mi se obraćate više nijedna ni druga! - poručio je Janjušević.

Janjuš je zatim otišao u pab da spava, a tamo ga je sačekao Filip Đukić što ga je zbunilo. Maja je zatim otišla na spavanje, a cimerima je rekla da je ostave na miru i da je jako nervozna. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'