AKTUELNO

Prethodne noći je zbog ovoga nastao veliki haos.

Kod Marka Janjuševića Janjuša i Stefana Karića u emisiju "Sprrrdnja" stigli su i naredni gosti Mlađa Jovanović i Filip Đukić, koji su pričali na današnju temu - ljubomora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije poenta što je ona stavila ruku na tebe tokom slikanja, nego što mi je rekla da se to nije desilo. Da je rekla da se ne seća, bilo bi ok. Nije ništa specijalno uradila, nema nikakvih problema, poverenje je najbitnije. Ako kažeš da nije, ja poverujem da nije. To je završena priča. Ja u principu nisam nešto specijalno ljubomoran, neke stvari koje nisu normalne okej, ali sad da tražim sliku iz kreveta, video kol i tako dalje, to nije normalno. Neću da pričam o prošloj vezi, videli ste i ovde, napolju je bilo još gore. Ljubomora nije dokaz ljubavi, to nije dokaz, to je nesigurnost i nepoverenje, teraj to u k*rac. Nemam ništa protiv da u drugim vezama bude to, ali u mojim vezama me to ne zanima. Ako bih video da moja devojka flertuje sa drugim, pružio bih joj ruku, ćao, zdravo i to je to. Druge stvari su što ja ovde nešto prebacujem Ivi, to je rijaliti, da se ovo desilo napolju bolelo bi me uvo. Kad dobijem takvo pitanje, šta ja mogu da odgovorim, još za stolom da slušam tuđe komentare... Ne sumnjam da ona nema emocije prema Kariću, Kendiju, da mislim da ima, rekao bih ćao, zdravo. Problem je to što ona izgovara - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Nama je najveći problem komunikacija, nama i iz zezanja nastane haos. Ona stalno ima taj histerični stav. Mi smo ovde već 7 meseci, znate kakva je negativa i sve... Nije jednosavno. Janjuš ima drugaricu, pa se dešavaju nenormalne stvari. Svi koji smo u vezama pucamo. Kod nas je to izraženije jer krenemo sa vređanjem, i to je nenormalno, oboje nas je sramota. Ja jesam ljubomoran. Ne znam kako to deluje sa strane, ali normalno da ću da budem ljubomoran kad ima povoda. Znate šta se dešavalo prvih par meseci. Ona je rekla da mi je to radila iz inata, nisam ljubomorisao bez rezloga. Sinoć smo se posvađali jer je ona kao omiljena htela da podeli poslove, ona dobaci i onda haos, iz tih gluposti. Imali smo dogovor pre par dana, spustili smo loptu, ali biće sve bolje, ja mislim. Sad će joj rođendan, nije mi svejedno. Sigurno posle svih ovih svađa, i njeni i moji nisu oduševljeni našom vezom. Meni ove situacije ovde nisu normalne. Prvi put se susrećem, ne znam da se svađam i onda puknem i lupetam šta mislim i šta ne mislim. Pogubljeni smo i on i ja, ali se volimo. Svako ima pravo da napiše u čestitkama šta hoće. Sigurno ni njena majka ni moji roditelji nisu oduševljeni našim ponašanjem. Nina se isto cima oko tih čestitki. Želi da joj bude lepo. Najgore je ovde kad dođe još neko spolja i izbombarduje ih sa nekim stvarima - naveo je Mlađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'