AKTUELNO

Haos je nastao zbog sudžuka.

Naredno pitanje bilo je za Lunu Đogani, a bilo je u vezi svađe između Ermine Pašović i Marka Miljkovića zbog hrane koja se desila u ranim jutarnjim satima nakon žurke.

Luna, dečko se izdrao na tebe, jer je dao hranu, smiruješ ga da Anabela ne čuje, zašto ga braniš, kada mi znamo kakav je on? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije se drao na mene, ispao je nesporazum sa Erminom. On je otišao da joj iseče sudžuk, a onda je tu bio Brendon, a vi znate kakav je Brendon kada je u pitanju hrana. Ja sam rekla Ermini da ode do hotela da mu da da jede hranu i vratila se. Marko je mislio da je uzela taj sudžuk i da je pobegla. Ja sam otišla u kupatilo, jer sam se osetila krivom. On je nešto tu razumeo, nešto nije, on je rekao Ermini da je bio nesporazum. Marko je transparentan, njemu ne možeš ništa ni da narediš, kao i kod mene - pričala je Luna.
Nije problem bila Ermina, nego Brendon koji je hteo da uzme hranu, jer ja nisam znao da su se oni dogovorili da Ermina ode i zbog alkohola i zbog svega - objasnio je Miljković-

Foto: TV Pink Printscreen

I ja sam joj rekla, klimnula sam joj glavom kad je izlazila iz garderobera, tad je Marko urlao, ja sam joj klimnula glavom da ga smiri. Ja imam baš traume od pijanih ljudi, sa Jelenom sam baš pričala u tom trenutku, možda baš zbog toga što sam imala strah od žurke. I sinoć sam otišla malo ranije, kad vidim da su ljudi previše popili, baš mi organizam krene da radi i plašim se, pogotovu kad prepiju. Videla sam da je dosta pio, dala sam Luni znak - ispričala je Anabela.
Ja ne znam zašto Anabela pravi od mene nekog alkoholičara, samo ti pravi, samo ne znam dokle ćeš da napraviš pijanicom i agresivcem i narkomanom. Ja sam sam rekao da sam popio, ali sam objasnio sve, ja nisam izgubio razum, ni neke stvari, imao sam jasnu viziju šta radim i uopšte se nisam drao na Lunu, bio sam besan iz tog razloga - verglao je Miljković.
Ti praviš od sebe žrtvu, ti si taj koji je rekao da si pio, svi su rekli da si bio mrtav pijan. Ovde sam srela tebe i Brendona koji se čerupate oko pića! Luna je isto rekla da si popio i da je ona popila - uzvratila je Anabela.
Da, bilo nam je ekstra! - pravdao se Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'