AKTUELNO

Nije više hteo da ćuti!

Zadrugarka i bivša modelsica Dragana Mitar napravila je neviđeni skandal tokom jučerašnjeg dana svom ljubavniku Edisu Fetiću. Naime, njih dvoje doživeli su još jedan ljubavni brodolom, tokom kog je došlo i do pokušaja bekstva sa velelepnog imanja, iznošenja imena zadrugarevih navodnih preljubnica, ali i do novih informacija o Draganinom prošlom ljubavniku Pavlu Jovanović.

Poznato je da je Pavle imao aferu sa Draganom, o kojoj su isplivale sve informacije prošle sezone kada su bili cimeri u Beloj kući. Međutim, ono što je Jovanoviću sada zasmetalo jeste informacija koju je iznela Dragana tokom rasprave sa Fetićem u garderoberu.

Foto: TV Pink Printscreen

Saznala sam da si se kur*ao 2. apsrila, znam da si se dopisivao, Žaklina drugarica sa kojom si izlazio, tvoja manekenka stoperka iz Sarajeva, i nju ću da pitam, a onda si slavio 10 godina braka. Od sopstvene žene si pravio magarca. Šta ja imam sa tvojom ženom? Išao si tamo na splav, pregovarao da mu se zaštititi brak, Siniša potvrdio, Pavle je tu... Takvu si izjavu dao! 25000 si dao, 25000 on. Ne znam da li te je snimao ili šta već - izjavila je i tvrdila Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Povodom ovih tvrdnji oglasio se Pavle na svom Instagram profilu i optužio Draganu da laže. Podsetimo da je Dragana prošle godine dobila nadimak ,,punjena paprika", pa joj se Jovanović u tom stilu i obratio.

- Au pa nisam znao da punjene paprike znaju mnogo da lažu - napisao je Pavle na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram.com/pavlejovanovic.official

U nastavku teskta možete pogledati video-prilog u kom je Dragana spomenula Pavla.

Autor: O. Bogdanović

#Zadruga

<
'