AKTUELNO

Nije hteo da ćuti.

Poslednji zadrugar koji je odgovarao na pitanja Marka Đedovića u radio "Amneziji" bio je Lepi Mića.

Za Prkija, da li te je Miljković toliko poremetio da si morao da uđeš u pakt sa Marijom Kulić? - pročitali su pitanje voditelji Bora Santana i Bane Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je što je Kolutić postavio pitanje. Mene Miljković uopšte ne interesuje, što se mene tiče nije morao da se rodi. To je smešno. Što se tiče Marije, svi se posvađamo, pa se pomirimo, kao i Đedović, to je neminovnost ovde. Ja se ovde sam borim, kome treba naj*bem se svega, tako da to je budalaština - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre nego što je Mića nastavio da priča, u studio su upali Nikola Orozović i Branislav Radonić Brendon zbog ankete o njihovom odnosu koji su napravili voditelji, a pevač je zatim nastavio da odgovara.

Foto: TV Pink Printscreen

Pratio sam dešavanja sinoć u kazinu i šta se desilo u sobi, bio sam poliven i vodom, sve je to bilo nenamerno. Pojedinci su se mnogo zavozali. U treću sezonu su ušli fanovi "Zadruge" koji koriste sva moguća sredstva. Lete kao muve na g*vna kod Miljkovića, biće malo mesta u "Sikter štabu". Ti fizički nasrtaji su bolesna priča. Niko nikog ne sme da dira! Nasrtaji i pretnje su katastrofa. Svađajte se, vređajte, ali sve mora da ima svoju granicu. To rade samo ljigavci. Pretite mom k*rcu - poručio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana Kulić je upala u studio da bi rekla kako se slaže sa Mićom.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Lepi Mića

#Marko Miljković

#Zadruga 3

'