AKTUELNO

Nije više hteo da ćuti!

Mensur Ajdarpašić tokom razgvora sa voditeljem Milanom Miloševićem, dotakao se i afere o papiriću koji je pronađen kod Marka Janjuševića Janjuša. Mnogi zadrugari tvrdili su da je njegova devojka Mina Vrbaški to namenila Davidu Dragojeviću, pa je Mensur i otkrio da je sam pročitao šta je pisalo na cedulji.

Foto: TV Pink Printscreen

Katastrofalna je reakcija. Meni je to čudno bilo i Dragana je meni potvrdila. Sledeća situacija, dolazi tema za crnim stolom, kaže se da se tu traže cigare, Janjuševa reakcija, njegova ozbiljna situacija, muk, ćuti i ništa ne progvara, završava se emisija, nije mu čudno što neko rovari po njegovom džepu. Ulazi kod Mine u WC, ona posle izlazi sa blagim osmehom. Nije mi ništa rekla, ja sam izvukao papirić, i video. Samo čekam da mi se neke stvari dokažu. Samim tim što ja sumnjam u to, to možda nekog vređa - rekao je Mensur, a potom otkrio i da li papirić ima veze sa Anom Korać.
Ja sam našao i video neke stvari, da je u Janjuševom prsluku bio papirić, da li je tu pisalo, tu je bio samo spisak garderobe, koje trebaju nekom - dodao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur je istakao i da nije očekivao Mininu reakciju nakon što je dobio nagradu na sinoćnoj ,,Zadrugoviziji".

Kad god ja ozbiljno želim da razgovoram sa njom, ona tako pobesni, ja je pitam neke stvari, o kojima ćemo pričati za crnim stolom, ona beži mi od toga, kad joj nešto ne odgovara i ućuti. Nekad ne mogu ni da raspravim, ja jesam težak čovek, ali mora da me razume i shvati. Ja kada hoću da raspravim, hoću da to bude do kraja. Ako misli da će da me prevesla, tako kako misli, to je teško. Ja sam rastao na ulici i sa raznim profilima, ne kažem da ona nije mangup, jeste, kada su neke stvari u pitanju. Ja nju nikada neću povrediti, ja sam prema njoj maksimalno korektan, koliko mogu - dodao je Ajdarpašić.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'