AKTUELNO

Zbog ovoga je nastao haos na "Igri istine".

Voditelj Milan Milošević je na večerašnjem "Pretresu nedelje" pokrenuo i temu o navodnom poljupcu koji se desio između Milice Kemez i Stefana Kandića Kendija, zbog koje je pre nekoliko dana na "Igri istine" nastao haos između Kendijevih prijatelja i Milice i Bore Santane. Tada je Iva Grgurić iznela da joj je Kendi rekao da se poljubio sa Milicom, a Nina Babić je potvrdila da se poljubac desio. Kandić je večeras demantovao da se poljubac dogodio.

Danas sam raspravio sa njih dvoje. Jednom smo se dotakli usnama, to je Nina znala, imala je nešto protiv Milice, pa je iskoristila - ispričao je Kendi.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram odmah da demantujem. Neću da dozvoljavam da me ovaj dečko pravi budalom. Neko bi video da se to desilo. Nina je rekla da je to bilo ispod jorgana, neću da dozvoljavam da oni izmišljaju - rekla je Milica.

Milan je upitao Milicu zbog čega izmišlja takvu stvar i da li je to zbog ljubomore koju je već pokazivala prema Kemezovoj, pa je podsetio na uvrede koje je uputila Bori.

Ja to mislim. Moje je da postavim pitanje. Neka bude da sam Bori rekla (uvrede) - nevešto se pravdala Babićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je krivo što je došlo do ovoga. To nije bio poljubac, dotakli smo se usnama, nemam pojma gde se desilo. Ja sam se samo sa jednom devojkom poljubio - priznao je Kandić.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ne smeta i da je bio poljubac. Meni bi bilo nenormalno da se nisu poljubili za tri meseca. Meni deluje kao da je on rekao to Ivi i Nini. Ispalo je kao da su se ljubili, ali to ništa nije strašno - ubacio se Bora.
Šta sam radila ovde, prevarila dečka napolju, ja nemam problem sa tim da priznam. Oni su ispali perfidni, bezobrazni. Najgore mi je to što ljudi na perfidan način, nije prvi put da na radiju nešto pominju: "Ja bolje da pričam, nemoj ja da pričam". Kada mu kažem: "Kendi, izvoli, reci". Ispada kao da me štiti, a da je on džel, a ja budala. Ja to neću dozvoliti. Kada sam ja rekla da se nismo poljubili, Panda kaže da smo pali igru (istine), Iva da lažem... Nervira me što su Panda i Kendi jako proračunati. Svi su zaboravili koliko sam ja stvari dobrih za njega uradila. Uspela sam u svom cilju da dokažem ljudima da si folirant - pričala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

I Jovana Tomić Matora i Mateja Matijević su osudeli Ninu i Ivi što su tako nešto ispričale na "Igri istine".

Atak na Boru je bio lična frustracija - dodala je Matora.
Namerno Boru podbaju i provociraju. Prave priču da bi se osvetili Bori - ubacio se Mensur Ajdarpašić.

Mnogi zadrugari su se na kraju složili da je Kendi ljubomoran na Boru zbog Milice, dok je Stefan Milošević Panda ljubomoran na Boru zbog radija. Santana je odlučio da se izvini za teške reči koje je uputio tokom te svađe.

Izvinjavam se Pandinoj devojci za one reči i Nininoj majci. Rekao sam to jer su me provocirali, katastrofa je. Uspeli su u tome, opet sam ja najgori. Imam pogan jezik - rekao je Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

I ja se izvinjavam Milici Kemez na izgovorenim rečima - dodao je Panda.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Bora Santana

#Milica Kemez

#Nina Babić

#stefan kandić kendi

'