AKTUELNO

Ovo je njena strana priče.

Anabela Atijas ovog jutra u razgovoru sa Markom Đedovićem oplela je po svom bivšem suprugu Gagiju Đoganiju. Anabelu je povredilo što je Gagi rekao Marku da je ona "zlo", a zatim je Atijasova istakla da Đoganija nije izuzela iz života njihove ćerke Lune Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

On je meni rekao da si ti zlo i da je od tebe napravio poznatu ženu i da si ti od Lunine karijere njega izuzela totalno i da on nije bio upućen, da si ti protiv svega i da si ti njemu zabranila prilazak njegovoj ćerki - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

To nije tačno. Manipulator klasičan! Bože sačuvaj, kako ja mogu da mu zabranim? Kreće Zadruga 2, mi svi u dobrim odnosima, ona nama na prvoj Zadrugovziji šalje poruku: "Tata, mama, spremajte pesmu". Ja u tom momentu imam pesmu koju ona nije htela da snima. Ja nisam htela isto da je snimam, to nije moja priča. Pesma igrom slučaja završava kod Mirka, ja šaljem njemu (Gagiju), svaki put mu dajem na važnosti. Evo ti broj, zovi ljude, ti si taj koji zna to najbolje da radi, vodio si grupu... U nekom momentu, on se dogovorio sa svima, njemu neko preokrene glavu. Ja sam posle shvatila da je on bio u klanu sa tim od Marka ljudima koji u očigledno u meni videli... Ali on je labilan, to je samo "bla, bla, bla", nema činjenice. Trtljaš da sam zlo, da sam te sklonila, a suprotno je. Ljudi koji su radili na projektu, znaju - pričala je Anabela, pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Napravi od mene zlotvora, kriminalca... Ja gasim grupe... Sad se setio da ima decu, a što se toga nije setio prošle godine kada me je pljuvao i blatio po novinama? Misliš da to Ninu nije bolelo. Ja odavde izlazim kao novi čovek, kao ponovo rođena. On je mene toliko oblatio, a ja sam ćutala zbog Lune. Pričala je ovde da joj se nije javljao po dva meseca. - rekla je Atijasova.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Zadruga

'