AKTUELNO

Usledila je i druga strana priče!

Mina Vrbaški odgovarala je novinarima na pitanja u emisiji "Pitanja novinara" na temu svađe sa Mensurom Ajdarpašićem, koji joj je po ko zna koji put napravio ljubomornu scenu da je gledala druge muškarce.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje oči su takve, da želim sa nekim da se družim i da pričam, otišla bih i to uradila. Što se tiče te jedne osobe, to je sveže, mi ćemo raspraviti posle emisije. To što je bilo sa Davidom, bilo je bespotrebno. Zbog tih sitnica, dođe do nepotrebnog haosa. Mi smo po čitav dan zajedno, ako pogledam negde, on misli da želim da dobijem povratnu informaciju. Ja sam sa Davidom živela i prošle godine, tu nema ničega. Što se obezbeđenja tiče, ista stvar je u pitanju. Bila sam izrevoltirana kada sam rekla da nemam šta tu da tražim, ovo su sve normalne svađe. Potrudiću se od sada da ne gledam ni levo, ni desno. Videćemo, vreme će pokazati - objašnjavala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Vrbaški se osvrnula na ceduljicu koja je osvanula ispod jastuka Ane Korać, a jedna od osumnjičenih je upravo Mina.

Prišla sam u garderoberu danas Ani i pitala je da li zaista misli da sam ja u stanju to da uradim. Jednostavno, mi smo pod kamerama, naravno da nisam luda to da uradim, jer se sve snima. Ana ne misli da sam to ja, tako mi je rekla kada sam je pitala malo pre. Vi veoma dobro znate ko je to napisao. Čak mislim da je neko to namerno uradio, da bi mi i ovo nakačila na vrat. David mi nije ni u malom mozgu - tvrdila je Vrbaški.
Mina mi ni u jednom trenutku nije pala na pamet, pala mi je na pamet prvo muška osoba - objasnila je Ana.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'