AKTUELNO

Ovo je njena strana priče.

Miljana Kulić jutros je pričala sa Drvetom mudrosti, a tom prilikom je istakla da je odlučila da napravi veliku promenu kada je reč o svom ponašanju pred kamerama u rijaliti programu "Zadruga". Ovom prilikom ona se dotakla i snimka koji je pušten sinoć o Zoli i njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljuta sam na sebe. Ja ću biti Miljana Kulić kakva i zasita jesam. Ne želim više da pravim budalu od sebe. Od danas nemate novu Miljanu, nego Miljanu kakva zaista jeste. Ja pre nisam imala rijaliti veze, nisam pravila budalu od sebe. Na mene nije uticao klip sa Zolom, nema razloga. Ja sam to znala da se dogodilo. Ne može da utiče klip sa Zolom, kada ja nemam emocije prema njemu više - rekla je Miljana, a onda je komentarisala ostale cimere.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne pratim rad ostalih zadrugara. Vodim računa o sebi i ne zanima me ko šta radi. Ne zanimaju me ne samo Mina i Mensur, nego bilo ko od ovih ljudi. Što se tiče Ermine, jako je fina žena. Zaista je volim i zaista mi je draga. Čula sam za zadatak, dva meseca je govorila da joj se sviđa Karić, nije izlazila iz kuhinje, smatram da ima emocije prema Stefanu i to je htela da prekrije zadatkom - dodala je Miljana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'