AKTUELNO

Ovo je zanimalo sve!

Prvo pitanje u emisiji "Pitanja novinara" voditelj Milan Milošević postavio je Luni Đogani: "Odakle netrpeljivost između Sava i Marka?"

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, ja nemam pojma, to datira još od "Zadruge 2". Mnogi su komentarisali da se njih dvojica mirišu samo zbog mene. Kada sam izašla napolje, videla sam da se ne vole. Marko misli da meni Savo nije prijatelj, da je tu zbog neke koristi. Savo nikada nije komentarisao. Krivo mi je što se njih dvojica ne gotive. Nisam videla kada je Marko oteo Savu mikrofon, bila sam u wc-u, smatram da je to bespotrebno bilo, moglo je sve to da se izvede drugačije. Žao mi je zbog toga, videla sam Savu juče, u jednom trenutku, dok smo pevali pesmu, rekao mi je: "Molim te, smiri situaciju". Napolju mi se pokazao kao prijatelj, žao mi je što se ne slažu - rekla je Luna.
Smatram da je Savo jedan prelicemeran tip, prezaljubljen je u Lunu. Sada sve radi na finjaka. Mnogo toga znam, ali imam apsolutno pravo da o tome ne pričam. Nisam imao nameru da mu otmem mikrofon, bio je na stolu. Kada je Savo uzeo mikrofon, morao sam da mu otmem - objasnio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'