AKTUELNO

Ovo je zanimalo zadrugare.

Sledeće pitanja na večerašnjoj "Igri istine" postavila je Ivana Šopić, a bilo je upućeno Milici Kemez.

Zašto je puklo tvoje prijatelstvo sa Tarom? - pitala je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče ovog pitanja, ja sam neko ko se izjasnio da ne verujem u prijateljstva u rijalitiju. Nisam neko ko će bilo kome da se ulizuje i šlihta. Nisam neko ko se šlihta, niti ima potrebu, sama sam za sebe. Smatram da sa moje strane prijateljstvo nije puklo, imam ogradu zbog svojih ličnih stvari, ne dajem se 100%. Volim je i gotivim, ali neke stvari koje ona radi se meni ne dopadaju, ali ja to neću izneti. Mrzim kada mi neko kaže jedno u četiri oka, a onda posle ispadne dvoličan. Svi joj svašta zameraju, ali trpe to iz neke koristi, ja ne trpim ništa. - rekla je Milica, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Neke stvari idu sa njenim godinama. Ne smatram da je puklo prijateljstvo, ali mi se ne dopada što je za neke moje stvari imala kritike, a onda to isto radila. Rekla mi je nešto što me je povredilo. Ali ja nijednu tajnu njenu neću izneti, znam da ona isto neće nijednu moju. Ne želim, to su stvari između nas. To je naš problem, a rijaliti nam je problem je što se udaljila od kad je sa Matejom, a kada se posvađaju dolazi kod mene, zna da dajem najbolje savete, brišem suze, ode srećna, a kad Milica ima problem, nema nikoga. Kad je sa Matejom ja ne postojim, a tu su neki ljudi koji su joj svašta govorili. Kontradiktorna je u pričama, u WC-u mi priča jedno, u facu za crnim stolom nešto treće - dodala je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni u jednom slučaju gledaoci nisu čuli naše tajne, iz tog razloga ne bih izdala Milicu, našla se za mene u situacijama kada mi je bilo najteže. Ona je osoba koju je jako teško ukapirati kada ima problem. Ja jesam izuzetno fokusirana na Mateju u poslednje vreme, nije Milica jedna osoba od koje sam se odaljila. Svesna sam da sam kriva u ovoj situaciji što sam se odaljila od Milice. Rekla sam Milici da mi ne zameri ako ne budem prisutna kada je Ana ušla. Ona se u međuvremenu smuvala sa Borom. Mislim da je on malo pokvaren i zao, ali neću da se svađam sa njim. Milicu izuzetno volim. Smatram da nema klinačku crtu koju ja imam na momente, smatram je svojim prijateljem. To bi bilo to - nadovezala se Simova.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Milica Kemez

#Tara Simov

#Zadruga 3

'