AKTUELNO

Ovo je sve zanimalo.

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara" postavio je urednik zabave portala Pink.rs, Darko Tanasijević i to zadrugaru Filipu Đukiću:

Kako ti gledaš na to što se Iva, koja je sa tobom, poslednjih dana u više navrata vraćala na svoju prošlost, na to što je imala sa Stefanom Karićem, pa je išla čak toliko daleko da je do detalja opisivala njihov seksualni odnos, ili pokušaj tog odnosa, što govori o tome, priča, što sa njim, to sa drugim zadrugarima, a sa druge strane imamo tebe, koji si se u potpunosti unormalio, posvetio njoj, braniš je kada je u sukobima sa drugim zadrugarima? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne bih prvi voleo da ona meni nešto brani, to treba osoba sama da zna. Moramo da imamo poverenja, ja sam radio ovde, znate i sami šta - odgovorio je Filip.
Da li ti je neprijatno kada priča o se*su koji je imala sa bivšim dečkom? - glasilo je naredno pitanje Darka Tanasijevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Poenta je bila, vodilo se pitanje da li je bilo se*a i ne, ona je meni ovde krenula da objašnjava. Postojale su emocije, ona je meni pitala da li može da ide da priča sa njim, po meni je to najnormalnije, ona ne priča sad o njemu iz čista mira - zaključio je Filip Đukić.

Kako je sve izgledalo možete da pogledate u video prilogu u nastavku teksta.

Autor: J.A.

#Filip Đukić

#Iva Grgurić

#Stefan Karić

'