AKTUELNO

Nikad burniji dan u Beloj kući!

Tokom porodičnog sastanka došlo je do žestoke svađe Milice Kemez i Stefana Miloševića Pande, koja traje već danima. U to se umešao i Bora Santana, koji je hteo da zaštiti svoju devojku Milicu.

Naime, ono što je Milicu iznerviralo jeste to što je Stefan Kandić Kendi tvrdio da se poljubio sa njom ispod pokrivača, što je zadrugarka demantovala, te je zbog toga opet nastao haos.

Foto: TV Pink Printscreen

Opet komentarišeš priču koju smo zatvorili pre neko veče. Stavljaš ljude da opet posumnjaju da smo mi to namenski uradili. Ja sam ispričao sve. Ili da te zaštiti, ili da ne rade te stvari koje neko može da te poveže! Na takvu vrstu provokacija ja sam ustao! Ja se burazeru sa tobom neću više svađati - rekao je Panda.
Apsolutno mi nije sad jasno zašto se folirate? Ako dođe i kaže Nina da to niko nije video jer je bilo ispod jorgana, to znači da je tvog drug Kendi izmislio da smo se poljubili ispod jorgana. Igra je providna - objasnila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Smrdi ti iz usta! Tako si ćutao perfidno, sad ja treba da ti j*bem mamu u p*čku! - vređao je Bora Pandu.

Bane Čolak nije mogao da ostane ravnodušan, pa je i on počeo da provocira svog starog prijatelja, a obezbeđenje je sve vreme bilo pored njih.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'