AKTUELNO

Nikad burniji dan u Beloj kući!

Voditelj Milan Milošević svojim dolaskom iznenadio je zadrugare, budući da im je najavio da se ,,Pitanja gledalaca" nastavljaju.

Marko Miljković objasnio je zbog čega je dopustio da ga poljubi Maja Marinković, a onda je otkrio da ga je i Miljana Kulić takođe poljubila.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da, rekao sam Luni to sam. One su na silu iskočile iz fioke i poljubile me. Ali naravno, dozvolio sam i Maji i Miljani da me poljube, ali zaslužuju da ostanu u toj fioci, jer su me povredile i uvredile. Shvatio sam da u rijalitiju ne treba prelaziti nikako preko nekih stvari, jer će opet doći da te vređaju. Pogotovu ne sada kada sam sa Lunom. Što se mene tiče, nemojte da me više ljubite - izjavio je Marko.

Na sve to uključila se i Stanija Dobrojević koja je prokomentarisala da ju je Miljković okrivio da je ona nagovorila Maju na taj čin, pa je ustala da demanuje.

Foto: TvPink Printscreen

Da, sinoć sam čula i da je on tu nešto rekao da sam ja nahuškala Maju da ga poljubi, što nema veze sa vezom. Ti si jedan glup i iskompliksiran lik - izjavila je Stanija.

Marko i Stanija su definitivno zaratili oko iste stvari, a u njihovu svađu uključio se Lepi Mića, koji nije podržao Miljkovića, iako je samo nedelju dana ranije javno podržao njihovu ljubav.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'