AKTUELNO

Nikad burnija noć u Beloj kući.

U toku je emisija ,,Izbor potrčka", ali su se zadrugari pobunili oko današnje podele budžete, kada je Vladimir Tomović odlučio da od ovonedeljnog vođe Filipa Reljića otme najveću svotu novca, za koju je smatrao da mu pripada.

Foto: TV Pink Printscreen

Nina Babić bila je prozvana od strane voditelja Milana Miloševića, budući da je ona jedna od zadrugarki koja je učestvovala u akciji otimanja novca.

Od Vladimira ja nisam uzela ništa, kako su ovde neke osobe uzele, ne znam ništa. Niti mi je dao novac. Ovde kad je Saška uzela kofer, prošla je tu, kofer se otvorio, ja sam uzela i to sam javno rekla. I to što sam uzela, ja sam razdelila, pitala sam i Dalilu, i Mlađu i ne znam koga još. I nisam uzela mnogo - potvrdila je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe je ustala i Jelena Pešić, koja je učestvovala u otmici novca i odgovorila na pitanje voditelja koje je glasilo : ,,Da li dame rade takve stvari?", aludirajući na to kako se zadrugarka predstavila svima.

Ne znam šta rade dame, ja nisam rekla da sam ja dama, ja sam uradila i otišla sam kod Reljića i rekla šta sam uradila - pravdala se Jelena.

Potom su Filip i Tomović nastavili da se raspravljaju, da li je to što je zadrugar oteo novac bio lep gest.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'