AKTUELNO

Sani smatra da Dalila neće dozvoliti sebi da ugrozi brak sa Dejanom.

Pogledi Dalile Dragojević upućeni Stefanu Kariću su ove noći glavna tema tokom večerašnje emisije "Pretres nedelje".

Sani Ibraimov je imao priliku da posmatra Dalilino ophođenje prema Kariću, pa je izneo svoje mišljenje povodom njihovog odnosa.

Foto: TV Pink Printscreen

To preko televizije izgleda kao da su jedno drugome naručivali pesme, ti pogledi. Svaka pesma je imala svoju priču. Ja sam rekao da sam zgrožen onime što sam video, ali sada ću stati na Dalilinu stranu.Ona nikad ne bi dozvolila katastrofalnu grešku. Ljudi su se malo opustili. Drugačije to izgleda napolju, a drugačije ovde. Dalila nema nikakve emocije prema Kariću i nema šanse da će svoj brak dovesti u pitanje jer je iskusan rijaliti igrač. Možda joj je pun kofer svega. Prema mom mišljenju ona se ne igra, to se desilo - rekao je Sani.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Sanija, svoje viđenje je Dalila i Jovana Tomić Matora, a ona je istakla da joj je previše čudno ponašanje Dragojevićke koja ne želi da se pravda da li ima ili nema emocije prema Kariću.

Kada je bila ona priča sa Tomoviće, Dalila je meni rekla da joj je neprijatno i da bi ona burno odreagovala da je na Dekijevom mestu. Pa onda je bila ona priča sa "kosovskim božurima". Dejan je u svim tim situacijama bio miran. Ovu priču za Karića sam prvi put sinoć čula. Meni je Dalila sada mnogo mirna. Nije mi realno što je ona sada mnogo mirna, ja bih grlo ovde izgubila da se izborim da dokažem istinu. Jednostavno mora da ima moralnu obavezu da odbrani sebe.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Dalila Dragojević

#Jovana Tomić Matora

#Sani Ibraimov

'