AKTUELNO

Nije joj se svidelo što je Jelena Pešić rekla da je nesrećna u braku sa Dejanom.

"Svi vidimo kako se smeškaš i gledaš Vladimira, osim tvog Dejana očigledno. Kada ti je Pešićeva to rekla, počela si da je vređaš, a ona ti je jedina rekla ono što misli cela kuća." - glasile su reči koje je publika uputila Dalili Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa nemam ništa specijalno da odgovaram na to pitanje. Evidentno je da je ona iznela to u žaru borbe, ali nije ona mene povredila. Pričaju o tome ovde mnogi. Mene je dotaklo kad je ona rekla da sam nesrećna u braku. Ja znam u kakvom sam odnosu sa njim (Vladimirom), moj suprug to zna... Tako da, ja sam sa njim u sasvim korektnim odnosima. Nadam se da će tako ostati. Da sam osetila nešto što utiče na moj brak, ja bih to saopštila mom suprugu Dejanu. Ne bih ga u životu napravila budalom. Isto tako, ja ne mogu da idem protiv sebe - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Bio sam tada vođa kada se pokrenula ta tema, ja sam predložio da se stavi tačka na tu priču. Dejan je rekao da nema potrebe. Dejan je prvi rekao: "Ne osećam nikakvu opasnost od tebe", nije ni Dalila neko ko produbljuje ovu temu, ni ja... Ja nisam primetio da ona mene gleda - pričao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo verovatno pričali o Dalili i tu noć se potegla ta priča. Ja sam rekla da možda sa Daliline strane nešto postoji, a sa njegove ne. Rekla sam da je nesrećna, ali ima razlog da bude srećna - rekla je Jelena Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni to ne smeta, ali smeta osobama koje su zaljubljene u Vladimira. Što se tiče toga da li je Vladimir ostavio prostora ili nije, uvek se ostavlja prostora. Za mene je ta tema nebitna. Stavljam tačku na komentarisanje - izjavio je Dejan.

Zatim je Marko Janjušević Janjuš istakao kako sa devojkama u kući nikada nije flertovao, zbog čega je nastala velika frka za crnim stolom, pa je Janjuš priznao da mu najviše odgovara druženje sa Ivanom Šopić. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Pink.rs

#Zadruga

'