AKTUELNO

Dalila smatra da se Maja nada vezi sa Tomovićem i da zbog toga neće da započne romansu sa Matejom.

Ukućani su noćas mogli da pogledaju i šta su to sve Mateja Matijević i Maja Marinković radili tokom žurke. Nakon snimka bilo je veoma burno za crnim stolom, jer su ukućani ušli u veliku raspravu zbog odnosa Matijevića i Marinkovićeve.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

I gde je ovde poljubac? Poljupca nema! To je ono o čemu sam ja pričala. Ovo je iskreno mnogo lep klip. Majeta, prelepo smo se slikali. Prelepo smo izgledali u klipu. Miljana, lepo sam ti rekla da gledaš svoja posla. Mi smo flertovali, ali nismo prešli granicu. Ja sam rekla da on meni prija. Vidite kako dečko lepo izgleda, ali to ne znači da ga još uvek gledam na taj način da bih bila sa njim - pričala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Klip mi izgleda kao da se ona namešta da je on poljubi, dok joj nešto priča. Ovo izgleda odvratno sa njene strane. Što se tiče drugog dela klipa, gde ga je nap*šila i rekla da je alkoholičar, to nije bila šala - bio je Tarin komentar.
Eto, tako k*rvetine prolaze. Prošli put te je Tara čupala, sada treba da te pljune. Ona se nabacuje Zoli, to mi je on rekao, a to rade sve k*rvetine! - rekla je Miljana Maji.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ne ide u glavu to drugarsko flertovanje. Tara je mene izbegavala celo veče. U jednom momentu sam je samo pitao zašto me izbegava na žurki. Što se tiče ove situacije sa Majom, mislim da laže sve vreme. Ja sam se šalio, imao sam milion situacija u kojima sam mogao da je poljubim. Pričali smo Maja i ja u krevetu i priznali da tu od samog starta ima muvanja. Ona je meni u jednom momentu ispod pokrivača rekla: "Da, dopadaš mi se" - pričao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa šta je ovo, nego muvanje? Njoj (Maji) je bolje da prizna i da kaže: "Da, dopada mi se". Neće da prizna, jer se nada još Tomoviću. Kada je videla da je i Mateja popustio, ona je počela od juče i da se povlači iz te priče - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'