AKTUELNO

U Beloj kući nikad nije bilo više ljubavi.

Veliki šef je pred zadrugare postavio zanimljiv zahtev. Naime, oni su davali kuglice različitih boja zadrugarima kojima su odredili kome dodeljuju epitet najpoželjnijeg, najsujetnijeg i najomraženijeg zadrugara.

Zadrugari su, jedan po jedan, iznosili svoje mišljenje, a neki od ukućana nisu krili svoje emocije prema nežnijim i jačim polovinama, te su ih javno izabrali za najpoželjnije.

Foto: TV Pink Printscreen

Osoba koja mi je do sada izgovorila najgore reči, to joj ne mogu oprostiti. Glumi ovde neku žrtvu, iritira neke ljude. Trenutno mislim da je najomraženija Mima. Što se tiče najsujetnije osobe, to je za mene Maja. Kao najpoželjniju zadrugarku odabraću Miljanu - rekao je Zola.
Osoba koja mi je u početku bila veoma draga, moji su ga čak i pozdravili, a potom mi je okrenuo leđa kada mi je bilo najteže, to je Mića. Najsujetnija mi je Miljana. Osoba u koju sam mnogo zaljubljena, to je naravno Bane - rekla je Ivana Krunić, te je poljubila svoju jaču polovinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedini razlog zbog kojih bih ostao u rijalitiju su moje simpatije prema Mioni - rekao je Reljić i poljubio u obraz Mionu.

Foto: TV Pink Printscreen

Najomraženija osoba je osoba koja se igra sa ženama i slama srca. Kada zadaje udarce, njega ne boli, to je Vladimir. Najpoželjnija osoba... Edo dva puta zauzet, ali stavićemo muškarca za koga smatram da ga nijedna devojka ne bi odbila, a to je Filip - rekla je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Filip Reljić

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

#Miona Jovanović

'