AKTUELNO

Velika netrpeljivost vlada između ovih zadrugarki.

Prvi put u studiju radija Amnezija našla se i Sanja Stanković koja je sa voditeljima pričala o nesuglasicama koje je imala sa Markom Miljkovićem i Pavlom Jovanovićem koji su je optužili da se bavila nečasnim radnjama i da je nemoralna.

Ja sam preplakala jedan dan, jer mi se skupilo sve. Da nije Jovane oni bi mene ovde vešali...  Mene nije iznerviralo ono što je Pavle rekao, već zato što je on je pokušao da posvađa Jovanu i mene - prokomentarisala je Sanja, a onda se osvrnula na to kako je njena porodica prihvatila vezu sa Jovanom Tomić Matorom.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam se odlučila za isti pol. Ona i ja smo uspele samim tim što smo nakon "Zadruge 1" živele zajedno. Ja sam se malo uplašila zbog reakcija. Niko me nije osuđivao. Mama se nije složila sa ovim, ali sam joj ja rekla da je na njoj da li će me podržati ili neće, ona nas je podržala - pričala je Sanja.

Nakon toga je usledila i poruka podrške od Sanjine mame Branke zbog koje je ona dobila vetar u leđa da nastavi da se bori za svoju vezu sa Matorom.

Sanjice, zna majka koliko si ti jaka žena. Znaš da mama sve zna, nemoj da te dotiče šta drugi pričaju. Ljubi mi Matoru - poručila je Sanjina mama u radio Amneziji.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelji su upitali Sanju da im otkrije razlog nesuglasica sa Stanijom Dobrojević:

Ona je pokazala sujetu. Postoji netrpeljivost između mene i nje, kada je ona mene indirektno prozvala, a onda sam ja prokomentarisala njenu vezu i ona je mene vređala. Ne sviđa mi se način njene igre, način na koji igra rijaliti - prokomentarisala je Sanja svoj konflikt sa Stanijom.
Fejk lezbo! Ko mora da priča o meni - besnela je Stanija dok je Sanja pričala.

Foto: TvPink Printscreen

Stankovićeva je istakla da je veoma ponosna na to što se Matora pomirila sa Nenadom Aleksićem Ša, a evo šta ona kaže o tom sukobu.

On je Jovanin prijatelj. Ja sam njega zavolela kao svog prijatelja. Njih dvoje su sinoć pričali, palo je pomirenje - prokomentarisala je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ON NIJE MUŠKARAC ZA MENE, NI ON SA MNOM NIJE PRIČAO DOK JE IMAO DEVOJKE: Zorica oštro osudila Lunino ponašanje prema Gastozu, Đoganijeva ovako pokušala da se OPRAVDA! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'