AKTUELNO

Netrpeljivost između zadrugarki raste.

Nastavak žestoke svađe između Zorice Marković i Sanje Stanković odigrala se u spavaćoj sobi. Do rasprave je došlo kada je Stankovićeva otkrila da je Zorica uzela jedan crni nož, zbog kog je pevačica odlepila, jer se umešala u njene priče.

Obezbeđenje je uletelo u spavaću sobu, nakon što je Zorica ponovo došla do Sanjinog kreveta, gde je sedela sa Ljubom Pantović, koja je takođe pokušavala da smiri tenziju između zadrugarki.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam samo rekla da sam kod tebe videla jedan crni nož... - započela je Sanja, pa ju je Zorica prekinula.
Zašto se ti uopšte mešaš u moje stvari, kad sam se ja mešala u tvoje? To nije tvoj problem! Ti si rekla da se ja j*bem i da plaćam za to. Ni u jednu svađu tvoju se nisam umešala. Sve što govoriš izmišljaš! Molim advokata da upiše ovo što si rekla! Ti si obična slepica, koja se šlepa uz ovu devojku(Jovanu), koja je pre svega čovek! Tebi treba 100 života da budeš ono što sam ja. Dva puta sam ti prešla preko toga, šta tebe boli k*rac što ja lažem? Jadnice! A ti se ne j*beš? Ne ližeš p*čke druge, osim Jovanine? Dovešću druga koji te je j*bao u dupe - odbrusila joj je Zorica.

Obezbeđenje je moralo da reaguje, jer je situacija izmakla kontroli, pa su strasti između stanarki Bele kuće došle do vrhunca. Na svu sreću, nije došlo do većeg okršaja, te je ostalo samo na verbalnom, ali sigurno je da će ova rasprava dobiti nove razmere.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ODZVANJALA BELA KUĆA: Zorica zaratila žestoko sa Sanjom, zbog viljuške i noža! A kada joj je Stankovićeva pomenula sina, Markovićka joj zapretila tužbom! (VIDEO)

Detaljno pogledajte u video - klipu koji se nalazi u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'