AKTUELNO

Netrpeljivost između cimera raste!

Toma Panić ustao je kako bi prokomentaisao situaciju o međuljudskim odnosima u Beloj kući. Prvo je želeo javno da se obrati Marijani Zonjić sa kojom je imao romansku kratkog daha.

Naime, tokom prošle noći Marijana je imala poziv sa svojim ocem, Aleksom Zonjićem, koji joj je rekao da se kloni druženja sa Panićem. S tim u vezi, Toma se obratio Zonjićevoj i rekao da više ne želi da ima kontakt sa njom.

Foto: TvPink Printscreen

Marijana nemoj da mi se obraćaš, ja ne želim više da ti se obraćam. Ako sam ti nešto loše uradio, izvini i to je korektno i tu je kraj - započeo je Toma.
Ma, ja se tebi ne obraćam, ti si se meni obraćao juče ceo dan. Meni je moj tata rekao da si ti klošarčina - odbrusila mu je Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče žena, ja ću ispoštovati starije žene, ali ću se obratiti ostalim devojkama. Meni se zgadio ženski rod, zbog toga što kad prođe neka devojka pored mene, ja volim lepe devojke oko sebe, ceo život sam pored njih, ali kad vidim u*rane gaće. Evo pogledajte Zlatu, žena ne dozvoljava sebi da se ugoji, jer žena brine o sebi i svom izgledu. Devojke ovde prođu pored mene i osete se koliko smrde. Što se tiče Stanije - devojko, tebe prate mlade devojke, na koga se one ugledaju?! Ja nemam pojma šta će tebi u životu da se ti ovako igraš ovde. Ne znam šta se ti očekivala od Baneta, da se on zaljubi, pa da ispadneš opet žrtva  - ispričao je Toma.
Tomo, što si ljubomoran - odbrusila mu je ironično Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Zlata Đurković i Marko Stolić ušli su u raspravu zbog nesuglasica koje imaju od ranije, te je sada Pinkova zvezda odlučio da se obračuna sa cimerkom.

Ja Zlati nisam dao nijednu uvredu, kao što je ona meni rekla, da sam ja dijareja. Ja se ovde borim za nivo, mislim da sam za sebe veći nivo. Ja njoj i dalje nisam oprostio ono što mi je ona rekla, ne mogu da pređem preko tih reči  - izjavio je Stolić.

PROČITAJTE JOŠ: ŠA NAPOKON PRIZNAO KOME ĆE MORATI DA SE PRAVDA, PA PORUČIO ZADRUGARIMA: Ne spajajte me s Draganom, stvarate nam OZBILJAN problem! (VIDEO)

Detaljno o ovom razgovoru, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'