AKTUELNO

Ljut na mnoge takmičare!

Filip Car je bio naredni takmičar sa kojim je voditelj Marko Đedović porazgovarao u Šiša baru. On je pre toga imao svađu sa Miljanom Kulić, oko toga da li je prijatelj Lazaru Čoliću Zoli.

Da li misliš da si uneo Miljani i Zoli nemir pričom da će se ona vratiti Bebici? - pitao je Marko.
Koji nemir, to je sprdnja bila. Ako se zezam, nisam prijatelj... Da sam ja Zolin prijatelj, nikad ne bih smeo da dozvolim da Zola bude sa Miljanom. Ja sam njemu rekao na početku da sam protiv toga. Ako mi on kaže da mi je Maja super, ne misli mi dobro. Ja ne mogu reći da ne vidim promene kod Miljane, ali ja nisam Zoli ni mana, ni tata da ga odvlačim. Ja sam totalno neutralan. Niti unosim nemir, niti punim glavu. To što sam rekao za Bebicu, to je sprdnja. Pa to Bebica i Marija nalažu svaki dan. I sad je raskol Filipova zaj*bancija. Imam osećaj da ona ova dva dana nije u vinklu. Ja i za svoj odnos sa Majom kažem da nema perspektivu - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije normalno da budem sa devojkom koja me je grebala, psovala porodicu, uništila praznike. Ne bi trebalo ni kafu da popijemo. Ne samo zbog toga nemamo perspektivu, nego meni ne može da se probudi ona emocija kao pre. To nikad neće opstati, nikad je neću dovesti kući, nikad neću sa njom stvoriti to. Možda se ja varam. Miljana i Maja su osobe koje se samo pritaje, kameleoni koji menjaju boju. Moji izbori su privremeni u rijalitiju, ne gledam na njih ozbiljno. Ne kose mi se srce i razum, u identičnoj su ravni. Ne dešava mi se hipertenzija. Na istom sam nivou. Mila mi je, prija mi, ali ništa od te emocije. Ja sam emotivno nestabilan, stalno mi treba neka osoba. Da nema Maje, doveo bih drugu osobu. Da mogu sa njom lakše, već bi bila tu Milica, neka nova devojka, pa bi se Maja vratila. Ali Maja nije toliko fleksibilna. Maja misli da ja nju ludo volim, da ću reći da je moja devojka. Možemo samo u minus da idemo, ne u plus, osim poštovanja. Nikad više ne može da bude ta emocija... - dodao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

A što je tvoj i Janjušev odnos na nižoj lestvici? - pitao je Marko.
Samo jer više vremena provodim sa njom. U nekoj blagoj depresiji sam, izbegavam kontakt sa ljudima, povlačim se kad nisu emisije. To mi se dešava svake godine na polovini rijalitija, kad nisam ni društven, ni druželjubiv. Nije mi prirodno ni da visim sa njim po ceo dan, a da sam ovamo sa Majom. Naše prijateljstvo nikada neće biti isto, iako radimo na tome. Ali nikada ne može biti to. Zato ja kažem za Zolu, nikad sebi ne bih dozvolio da budem sa Anitom, on meni to nikada nije uradio - dodao je Car.
Šta misliš o Zvezdanu, Aleks i Anđeli? - pitao je Đedović.
Očigledno se Zvezdanu sviđa Aleksandra, Aleksandri Zvezdan, Anđela je višak. Nema potrebe da pegla odnos sa Anđelom. Verovatno ga je poneo rijaliti, bio je asocijalan. Deluje mi i kao da dobro zna šta radi, ali i da se pogubio. Samim tim što je završio sa Anom odnos, ušao prebrzo sa Anđelom, a nije je upoznao... Samim priznanjem Aleksandre da je već bilo hemije, mislim da sam ja bio uzrok što se to prekinulo. Znamo prošle godine ko je bila Dalila, ko Aleksandra, mislim da je tu iskalkulisala, znala je kakvo to vreme nosi. A samim tim i dodatna težina jer je pobednika prošle godine ostavila žena na taj način, a ona u vezi sa njim. Aleksandra je labilna, zaljubljiva, nisu joj moralna načela na visokom nivou. Nju je samo situacija izmenila.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Miljana ljuta na Maju što je dobra sa Bebicom? - pitao je Marko.
Sve je isprepleteno. Eto, ja sam dobar sa Zvezdanom, a on ovamo u priči sa devojkom sa kojom sam bio. Kad se napravi komparacija, Miljana je dobra sa Aleksandrom, a Maja i Aleksandra su katastrofa. Moguće da je Miljana ljuta, ona takve stvari zamera, vrlo verovatno joj nije ugodno, možda ne može da prevali zbog Zole. A tek Marija i Bebica, toliko mi je neobično i čudno. Bivši momak je tu, otac Miljaninog deteta, Zola najveća ljubav i njena mama. I taj sinčić je tu negde. To je nemoguće u istom kafiću, a ne za istim krovom. Ceo taj kotao je nenormalan, a najnelogičnije da Marija bude dobra sa Ivanom, ali njen i Bebicin odnos mi tek nije jasan. Tu je najnormalniji Zola, ostali su mi mutni kao Dunav. O Zoli sve znamo, ostale ne kontam šta su. Vidim večeras da je Miljana nesigurna, uvek sumnja, sad ima neke vizije, paranoje. Verovatno misli da ja nešto želim. A dok je bila na intervjuu, ja pričam Aniti da se ne meša Miljani i Zoli. Bolje da se povučem. Vidi, ako je Anita toliko opuštena da ima s*ks u 30 dana sa Zolom, Matorom i Markom, baš sa mnom ne bi imala. Da nije bila Zolina devojka, sigurno bih proveo jednu pijanu noć sa njom - dodao je Car.
Milica je kvarna, ali meni simpatična i draga. Malo sam bio grub, rekao sam joj večeras da se sprdam sa njom. Generalno sprdnja mi je i svi su mi sprdnja, to kažem sada. Svi su mi sprdnja. Više mi ni Anđela nije ozbiljna, pre sam je izdvajao. Nisu ozbiljne same prema sebi, što bih ih ja gledao ozbiljno. Da sam ostao još malo sa Aleksandrom, to bi kuljalo od emocija. Ona je i strateg i folirant. Eto, na kraju je priznala, svaka čast. Zvezdan je sad u ćorsokaku, sad ne zna šta bi. On je napravio glupost što se tiče Ane, sad mu je svejedno ostalo. Danas otišao da pegla stvari sa Anđelom, pa otišao da priča sa Aleksandrom. Opet ga nešto vuče. On je sad došao do zida i u jako je zaj*banoj situaciji. To je toliko nezavidno. Zna da je povredio nekog napolju, povređuje Anđelu. Stalo mu je do Anđele, ali ovamo ga trga. Neće se odupreti ako mu Aleksandra da priliku, ali neće opstati ni to. Ali on zna da je Aleksandra folirant, ali ta strast i s*ksualnost mu ne da mira. Kad dođe presing, ostaviće i Aleksandru. Zanimljivo mi je, došao je lik koji može da napravi veći gulaš od mene - pričao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

U kom će se smeru odvijati tvoj i Majin odnos? - pitao je Đedović.
Sad sam trenutno ovde, ne znam ni da li puna dva meseca, tri različite veze, haos kao i uvek. Mislim da će vrlo brzo odnos da se iskristališe i da se završi. Kako ću da izbalansiram, to ni Bog ne zna. Lagao bih kad bih rekao da mi nije draga. Lemurčina luda. To je tempirana bomba. Pitanje je dana kad će da napravi haos! - dodao je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.