AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Lepi Mića seo je sa Anđelom Rankovićem i Anitom Stanojlović u pabu "Prijatelji", te im je tom prilikom očitao lekciju o poverenju u vezi i planovima za koje smatra da ne treba da ih imaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Probleme rešavajte postepeno, treba da sednete i fino da porazgovarate i nemojte da vam se smeje cela kuća zbog vaših budalaština. Nemojte da zbog vas dobijem infarkt da mi se smeje Ivan Marinković, da vas ne bacim ja u jezero! Jedva su dočekali. Ne treba da budete zbog njih zajedno, nego da me ne razočarate. Objasnio sam te šta nju boli, kada te nešto zamoli, a ne ide u tom kontekstu, ona izgubi poverenje, a ti da je zagrliš, poljubiš, bilo bi bolje. Šta će biti, to niko ne zna. Ja kada sam prvi put upoznao Snežanu nije mi bilo ni na kraj pameti da ćemo biti za ceo život, ali sam se posle zaljubio, zavoleo. U zaljubljivanju su svi isti, sve komplimenti, a kada osvojiš, onda ide menjanje, tu ti je borba za položaj u vezi. Ti se boriš da imaš neku slobodu i život kao ranije, a da ti ona veruje, a ona neće, jer smatra da si ozbiljan ku**ar...Slušaj ovo molim te, zabavljam se sa Snežanom, večera ovo ono, prošetamo se malo. Ja prođem, tu noć pevam, sutradan, ja je zovem i kažem da pevam. Taksijem sam pošao i vidim nju na stanici tramvaja da je pošla na faks, ja mu kažem da stane, ja nju za ruku i na taksi. Ništa ne možeš da planiraš, samo u momentu uradiš ono što smatraš da će biti lepo. Ne planirate Bali, nego ti kaže: "Pakuj se, idemo". Da te ne voli, ne bi bio sa tobom, da ga ne voliš, ne bi bila sa njim, to je suština priče - rekao je Mića, a onda je Anđelo otišao, pa su počeli priču.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam i njoj rekla da se ne smeje, da je dečko tužan - rekla je Poršelina.
Sedeo je tamo, sunčao se, nije rekao ni sa kim ništa. Nervirao se što nisi ustala - rekla je Malivuk.
Ti ćeš biti sa njim, pa ćeš biti, ti bez njega ne možeš, kao što on bez tebe ne može. On u tebe ne sumnja, on sumnja da se nećeš popraviti i onda ne na šta će - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona misli da ga boli uvo za nju jer ćuti, a on zapravo sve u sebi - rekla je Marija.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.