AKTUELNO

Sinoćnja "Pitanja gledalaca" definitivno su raskrinkala mnoge odnose, dok je veza Nenada Macanovića Bebice i Teodore Delić, zbog njene komunikacije sa Nemanjom Gačićem, koju joj je zabranio, na tankom ledu.

Naime, Bebica je sinoć saznao neka od dešavanja koje Teodora radi iza njegovih leđa, te je tako totalno pobesneo i tom prilikom ušao u žestoki konflikt sa Delićevom. Njih dvoje nisu zvanično raskinuli, ali sudeći po njihovoj svađi, može se zaključiti da im je odnos na klimavim nogama.

Foto: TV Pink Printscreen

S tim u vezi, ekipa portala Pink.rs sutpila je u kontakt sa Teodorinom mamom, Slavicom, koja je istakla da podržava vezu Nenada i njene ćerke, te i da između Delićeve i Gačića ne postoji ništa više od druženja.

- Nenad i Teodora se jako vole, a zbog pritiska u kući je došlo do svadje i pitanja gledalaca. Nenad nema razloga da ljubomoriše, jer za Teodoru ne postoji niko drugi sem Nenada. Gačić je njoj samo prijatelj i ništa više od toga, Teodora ne daje povoda za to samo bezveze pumpaju situaciju - rekla je ona, a na pitanje da li podržala vezu Gačića i Teodore ukoliko bi se dogodila, rekla nam je:

Foto: PINK.RS/N. ŽUGIĆ/PINK.RS/Pixabay.com/Pink.rs/Z. Veljković

Naravno da podržavam samo i isklkučivo Nenada i Teodoru nikog više sem njih dvoje, opet ponavljam Tea i Gačić su samo dobri drugari i da ih nisu poslali u izolaciju nebi nikad ni progovorili jer ona poštuje Nenada i to je za nju kraj i tačka nema razgovora sa Gačićem - rekla je Slavica za Pink.rs.

Autor: N. Ž.