AKTUELNO

Zavidi joj na savršenom životu.

Jelena Pešić bila je u šoku zbog ponašanja Lune Đogani prema svojoj majci Anabeli Atijas. To je bila i tema tokom emisije "Pitanja novinara" tokom koje je došlo do svađe između Lune Đogani i Jelene Pešić koje imaju užasno loš odnos zbog Marka Miljkovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Stojim iza toga da ne mogu da verujem - rekla je Jelena.
Poveruj! Meni je drago da ti imaš savršen život! Nemoj da sudiš, razumeš! Gledaj svoja posla! Ti ne možeš ovo da komentarišeše s mojom majkom, jer ja zbog tebe imam problem s Markom. Imaš pravo da me ne voliš, meni je drago da ti imaš savršen život i sve savršeno, savršene roditelje, muškarce... Svaka čast, ja tebi zavidim, ali nemoj da sudiš! Ne ide da ti komentarišeš s mojom mamom - rekla je Luna, Jeleni.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelna je rekla da ne može da veruje i da je u šoku - poručila je Anabela.
Kako da verujem kada čujem da je neko opsovao majku? Majka je nešto najsvetije! Ja toliko izbegavam priču sa Anabelom na tu temu, ali prosto ovde živimo. Sve je katastrofa! Anabela je rekla: "To nije ona", ja sam rekla da Marko ovo isto ne poržava. Njemu ne imponuje. Luna, ti ćeš mene da razumeš za par godina - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću, jer nemam život kao ti! - izjavila je Luna.
Luna? Pogledaj me u oči, nisi imala mamu koja te voli najviše na svetu? Ja ne usvajam nikoga! - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je ovde meni jasno kao dan - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna, ja nisam namenski išla da pričam sa Anabelom o tebi. Sinoć smo svi bili u šoku. Ja ne mogu da podržim ono što ti radiš prema majci, majci se sve oprašta. Ja ne mislim da je tebi lako, ali mislim da si trebala da zauzmeš skroz drugačiji stav - rekla je Jelena, Luni.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

<
'