AKTUELNO

Jeleni nije jasno što Luni smeta njen odnos s Markom.

"Veruješ li da postoji šansa za pomirenje s Markom? Šta treba da se promeni da bi vaša veza funkcionisala?" glasilo je pitanje koje je ove noći tokom emisije "Pitanja novinara", a nakon razgovora sa Markom Miljkovićem, dobila Luna Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam... Meni je sada mnogo lakše kada smo Marko i ja pričali. Trebalo je mnogo ranije. On se meni izvinio za neke stvari, ja sam njemu.. Ja želim jedno, ali su stvari takve kakve jesu... Drago mi je. Značio mi je razgovor - rekla je Luna, pa dodala:
Ne mislim da sam od Marka napravila taksistu, ni ništa... Ponizila sam sebe. Napravila sam od sebe budalu. Sebi sam sj*bala nešto što mi je jako stalo. Nije ni bitno... Nismo pričali o Gastozu, jer nema potrebe da se priča, on je tako rekao... Ne sviđa mi se Markov i Jelenin odnos. Mislim da joj se sviđa Marko, ali to više nije moja stvar - dodala je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve i da ona nešto vidi, da sam ja zaljubljena, ja ne znam što bi to nju remetilo. Nju može da remeti jedino ono što on radi. Ja Markovo poštovanje osećam u vazduhu. Marko je dečko koji mene nikada nije uvredio. Marku ništa ne zameram, mislim da je ispravno postupio što je ispoštovao svoju devojku. Imali bi lep odnos, da se to nije prekinulo - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'