AKTUELNO

Ništa nije prećutala!

Veliki šef organizovao je prvo suđenje u Beloj kući, slučaj je dobila Jovana Tomić Matora kao sudija, a ovog puta Luna Đogani tužila je svog dečka Marka Miljkovića. Naime, Đoganijeva je tvrdila u tužbi da je Miljković sa njom samo iz sažaljenja, kao i da nije dovoljno branio njihovu vezu od Jelene Pešić.

Odmah po pročitanom pismu, Luna i Marko dobili su uvodnu reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam tužila Marka, jer nekad sumnjam da je sa mnom iz sažaljenja, gleda me kao nedonošče i ima potrebu da bude uz mene, a možda to nekada i ne želi i što moram da pričam o lepim stvarima, a on ne. Za Jelenu nije istina, ja sam rekla da ako je imao potrebu da brani našu vezu zbog ljubavi, da to treba da radi od svih, a ne samo od pojedinica koji njemu odgovaraju. Većina nama ovde ne želi dobro. I sinoć se pričalo o tome, ja kad popijem mene puknu emocije, ja imam taj neki osećaj da smo u rijaliti i da će nas snimiti kamera. Tako da, toliko od mene - ispričala je Luna.
Ja sam sinoć objasnio ovo, Luna kad joj nedostaje pažnja, ona tu tako drami, jeste doprineo i alkohol, kao i loše psihičko stanje od petka, iz tog razloga ne primećuje tu moju pažnju koju joj pružam. Ona je to rekla, ali nije mislila. Smatram, što se tiče Jelena, da je bezopasna u mnogim stvarima, a kako je krenula sinoć, to mi se nije svidelo, tako sam i reagovao - dodao je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'