AKTUELNO

Ne prestaje!

Emisija ,,Gledanje snimaka" nastavljena je sukobom Lune Đogani i Marka Miljkovića. Zadrugari su imali priliku da pogledaju kako je izgledao tok jučerašnje svađe nakon suočavanja sa pitanjima gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona neće otvoreno da priča, voli da slaže i zamaže oči, a ja ustanem i kažem umesto nje nešto što radi, a opet možda neki ne misle tako. Ja smatram da nema potrebe, opet kažem, tako navlači sebi još veći hejt, uskače sebi u stomak. Neki ljudi joj progledaju kroz prste. Generalno, ja sam ovo već pričao danas, moje priče se poklapaju. Ja sam sve isto rekao, ja sam sa njom 24 sata i tačno vidim kada klikne u glavi i promeni facu. Kad joj postave tako pitanje, nju to boli i to je normalno da je boli. Onda Anabela bocne nju, ona bocne Anabelu, napuni se tom negativom, možda bi se posvađala sa nekim, nije joj pametno da se suprostavlja.
Ti si rekao Luni da je Anabela rak, kog se nećete rešiti. Onda si joj rekao da reši sa njenom majkom, ako ona ne zna, onda ćeš ti to uraditi - bila je konstatacija voditelja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja vidim da nemam ništa sa čim mogu da joj doprem do nje, niti vidi neke stvari, ja da se sa njom objašnjavam, niti imam pravo, niti hoću. Meni se promenilo mišljenje, za stolom sam se izjasnio, pre nominacija, da je sprdnja. Kakvi procenti? Procenti su bili posle dva dana! - pravdao se Miljković.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'