AKTUELNO

Ne prestaje!

Voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" za Lunu Đogani. Marko Miljković je potom isto prokomentarisao, pa je dodao da sumnja da ga Luna i večeras laže.

Da li si skapirala da si se sama iospalila i da Marka ne možeš da lažeš nikada?

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da znam da sam pogrešila, da je meni rekao neko to da će se Marko javiti, ne bih otišla kod Gastoza da blejim, tako je trebalo da se desi. To je život moj i to je to - rekla je Luna.
Sklopile su se kockice i shvatio da je jedna laž povukla drugu i da sam otkrio sve, tako to i biva u lažima. Uvek se to tako desi, ne može da se sakrije, ja bih to saznao i kad bih izašao, to je tako, šta sada. Prvo smo pričali o kafiću, a ne zna da Gastoz ima stan u istoj zgradi. Automatski beži od bitisanja u tom stanu, da je bila tu. Bilo mi je sumnjivo, ali kada sam pročačkao malo, onda je nastavila da laže, trebala je da vidi da je suludo da priča bilo šta. Ali uporna je bila da me laže, nije videla da su mi neke stvari jasne. I ovo izlaganje od večeras mi se ne dopada, nešto opet krivuda. Sada kaže da je bilo troje plus društvo, a ono veče je bilo petoro ljudi. Sinoć si ih spoemnula. Ja sam vraćao film šta je bilo te noći, ona je meni napisala poruku da je kod drugarice, kao da ja Jelenu ne znam, a onda mi je rekla kad smo se rastali da je Jelena iznajmila stan. Dovela je i Jelenu i Đeksona u neprijatnu situaciju, a ovi ostali su budale. Jelena je u problem, Đekson je u problemu - odbrusio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'