AKTUELNO

Ne prestaje da vergla o nesuđenom zetu!

Anabela Atijas i Nikola Orozović tokom dana sedeli su u izolaciji, pa kao i uvek, ogovarali su Marka Miljkovića, zbog raskida sa Lunom Đogani.

Atijasova je sve vreme potencirala na tome da bi trebalo da njena ćerka Luna poseti psihijatra, ističući sve njene probleme.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona mora da drži do sebe, ona je pobednice, mora! On nije za nju, a to devojke vole, lože ih da nađu muškarce koji su pre njoj hladnokrvni. Ona će imati posledice, to je problem - govorio je Orozović.
Ne može, ja joj kažem, ona neće, kaže da ne može. Mora, ali ne može! Treba da ide, postoji lek za to kao i pedijatar, ima i psihijatar! Trebalo bi prvo sebe da oporavi, da bira onda normalne momke, a ne manipulatore. Ceo grad ko je i šta je on! 'Alo bre! Kune se u mene, laže, kune se u sestru, laže. To nije Luna! - dodala je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Miljković je odlučio da raskine sa Lunom zbog svih laži koje je izgovorila prethodnih dana. Anabela i Orozović nastavili su da prepričavaju sve epitete o Miljkoviću koje je zadrugarka iznosila prethodnih dana u krug.

On je ego manijak, nastaviće da se igra sa njenim emocijama. On je sad naša žrtva, Lunina žrtva, moja žrtva! On je nju ostavio na finalu - dodala je Atiajsova.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'