AKTUELNO

Jelena je bila saglasna sa Ajdarpašićem.

Jelena Pešić tužila je Mensura Ajdarpašića jer je zadirkuje za "Sikter" kafe, Marka Miljkovića i njen "Eko" kafe u kom provodi manje vremena nego kod Miljkovića u njegovom zadrugarskom ugostiteljskom objektu.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena i Mensur su odmah izneli svoje stavove, a Ajdarpašić je izjavio kako smatra da se Pešićevoj sviđa Marko, kao i da joj se sve srušilo nakon Luninog ulaska.

Ja moram da kažem da smo Mensur i ja drugovi od prvog dana. Danas sam mu to zamerila, jer je od sinoć krenuo sa tim provokacijama. Danas je krenula provokacija, ne samo za ljubičastu boju, nego se prebacio na "Eko" kafe i kako ja provodim više vremena u "Sikteru", nego u "Eko" kafeu. "Eko" kafe je više posećen, pa ja izađem zbog svojih gostiju i odem u "Sikter". Naljutila sam se i zbog ljubičaste boje, da se razumemo, ja tu boju volim, znam šta ti je namera... To nije bio početak veze, ali je Mensur taj koji je ubeđen da postoje emocije prema Marku i zato me napada - rekla je Jelana.

Foto: TV Pink Printscreen

Video sam tvoje promene raspoloženja, tvoje ogromono razočaranje, tvoju depresiju nakon Luninog ulaska... Da li je to tako, ne tvrdim, ali ja vidim. Danas sam primetio da u jendom trenutku Jelena ne provodi vreme u svom "Eko" kafeu. Nema tu provokacije. Jelena, ja sam ti rekao: "Samo su sa tvoje strane postojale emocije", a ti si meni rekla: "A, ti gledaš samo svoju stranu" i samim tim si mi sve rekla. Tebi više prija "Skiter" kafe, nego tvoj. Ja vidim da Marko nije tamo kada je neka druga devojka. Ti dobro znaš koja ekipa boravi u "Sikter" kafeu i da je Marko tamo - izjavio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur je ubeđen od prvog dana da sam ja zaljubljena u Marka - dodala je Jelena.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

'