AKTUELNO

Bila je saglasna sa bivšim suprugom.

Ana Radoičić i Marija Milutinović predstavile su se večeras na velelepnoj sceni "Pinkovih zvezda". One dolaze iz Beograda, a publici i članovima žirija predstavile su svoj talenat - trbušni ples.

Foto: TV Pink Printscreen

Žiri ih je sve vreme pažljivo gledao kako izvode svoju tačku. Nakon nastupa Damir Handanović, Dušica Jakovljević, Žika Todorović, Kija Kockar i Sloba Radanović izneli su svoja mišljenja o onome što su ove devojke pokazale.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Devojke za ovako kratko vreme pokazale ste nam mnogo toga. Sve ste to iznele baš kako treba. I facijalno i ovako, fizički... Svaka čast! Super - rekao je Sloba i dodao: "Trebaju mi za spot, imaću vas u vidu"!

Foto: TV Pink Printscreen

Bravo devojke, meni se ovo svidelo. Vidi se na sceni da ste drugarice i da se dopunjujete. Slažem se sa Slobodanom. Postao je stručnjak i za ovo i slažem se sa njim - bio je Kijin komentar.
Ja sam stručnjak za sve - dobacio je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Pozitivan komentar imao je i Žika Todorović, a ovim devojkama Damir Handanović je rekao kako su sjajne u svom poslu. Ana i Marija dobile su pet "da", zbog čega ćemo ih gledati i u nastavku takmičenja.

Autor: S. K.

#Sloba Radanović

'