AKTUELNO

Luna nije bila saglasna sa ocem ovaj ptu.

U sinoćnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" gostovali su Gagi i Luna Đogani, a nezaobilazna je bila tema ljubavi Slobe Radanovića i blogerke.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su pogledali snimak kada je Gagi pričao sa Lunom mesec dana pred kraj, a onda je denser otkrio da misli da će se Sloba i njegova ćerka pomiriti:

Bila je sama, usamljena, baš nam je teško to palo... Dobili smo taj poziv. Tražila je mene da joj dam neki savet, a šta sam mogao da je posavetujem, da se mane alkohola jer u takvom stanju zaljubljenom i raskidu sa Slobom ne treba da koristi alkohol, a ja je znam kakva je kad je na slobodi da je neka druga osoba kad uzme alkohol. Ja sam uvek bio za to da bude uz Slobu jer je on stvarno bio korektan i uvek uz nju. Što se tiče ovih fanova i ljudi koji zovi i pitaju da li bi ona dalje bila sa Slobom, ja bih voleo da budu zajedno, smatram da između njih dvoje postoji jaka ljubav i ja sam je posavetovao da treba da pusti vreme da prođe i ako je to prava ljubav oni će biti zajedno. Ona se ne slaže sa tim, a glupo je da se ja mešam u tu vezu - rekao je Gagi.

Luna je tada pitala oca gde on vidi ljubav na Slobinom licu.

Ja vidim, ne znam kako ti ne vidiš. Da je moja žena ušla u rijaliti, ja bih se drugačije postavio. Poslednja dva, tri meseca se izdešavalo toliko tih stvari, on je povredio Lunu, ona njega, svašta se izdešavalo. Zadnjih par meseci su se pogubili, nisu se našli i sačekali su to finale da vide šta će biti napolje - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam videla kako prevrće očima kad se slika sa mnom, da je Kija njegova ljubav, ja sam druga, treća. Anabela mi je rekla da pratim svoje srce i oni su tu uvek da mi daju savet, ja donosim krajnju odluku. Ja nikada neću kriviti njega za sve, ja jesam započela tu raspravu jer sam pričala sa Kijom u pabu - odgovorila je Luna.

Šta su njih dvoje još rekli na ovu priču pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'