AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju.

Prema zvaničnim istraživanjima agencije Nielsen Audience Measurement, televizija Pink je i u danu iza nas bila nagledanija komercijalna stanica u Srbiji. Pink je bio najgledaniji komercijalni emiter u ukupnom udelu u gledanosti, kao i u kategoriji urbane populacije gde je udeo u gledanosti jednak udelu Javnog servisa Srbije.

Foto: RTV Pink

Milionska publika pratila je najaktuelnije vesti iz zemlje i sveta u Nacionalnom dnevniku, koji je i u danu iza nas bio najgledaniji informativni program među svim formatima slične sadržine, a koji se emituju na drugim komercijalnim stanicama.

Foto: Pink.rs

U danu iza nas pratili ste i specijalno izdanje Nacionalnog dnevnika u kasnijem večernjem terminu,dok ste jutro započeli uz emisiju Novo jutro. Popularne serije Elif, Istanbulska nevesta i Za mog sina, tradicionalno prati verna Pinkova publika, koja u jučerašnjem danu nije propustila ni direktna uključenja u najpopularniji hiper rijaliti Zadruga, kao i specijalne emisije Zadruga – izbor potrčka i Zadruga – Vanredno izbacivanje.

Hvala na poverenju i ostanite i dalje uz Vašu televiziju Pink!

#Gledanost

#Pink

'