AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju.

I ovog četvrtka Pink je ubedljivo najgledanija komercijalna televizija u Srbiji. Naša televizija tokom jučerašnjeg dana ostvarila je bolji ukupan rezultat i od druga dva komericjalna emitera ZAJEDNO! Pored toga, Pink je bio gledaniji u gotovo svim grupama gledalaca u odnosu na SVE ostale emitere, a najveća prednost u odnosu na Javni servis Srbije, bila je među ženskom populacijom starosti od 18-49 godina, ali i među urbanom publikom.

Naš format „Brak na neviđeno“, na zvaničnoj top listi, najgledanija je zabavna emisija svih emitera sa milionskim auditorijumom. Sledi i emisija „Trenutak iz sna“ sa udelom u gledanosti od 22 odsto.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Tradicionalno serijski program naše televizije u samom je vrhu gledanosti, kao i informativni program. „Nacionalni dnevnik“ u danu iza nas ima lidersku poziciju u odosnu na ostale emisije slične sadržine drugih komercijalnih emitera. Sledi ga i „Popodnevni dnevnik“, „Nacionalni dnevnik u 13“, kao i „Novo Jutro“ zvanično najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Pink.rs

Gotovo sva direktna uključenja u rijlaiti „Zadruga“ pratila je verna Pinkova publika.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na poverenju i ostanite uz Vaš Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'