AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju!

U četvrtak, kao i prethodnih dana, televizija Pink ubedljivo je najgledanija televizija u Srbiji, govore zvanični rezultati agencije Nilsen. Iako je ubedljivo najgledaniji u ukupnom zbiru, Pink je ostvario posebnu prednost u gotovo svim kategorijama gledalaca, a najveća prednost ističe se u kategoriji gledalaca ženske populacije, publike starosti 18-49 godina kao i urbane populacije.

Pored toga, na zvaničnoj top listi, od 10 najgledanijih emisija u danu, na istoj su čak pet Pinkovih.

Među najgledanijim formatima u danu je i naš serijski program, pa su među 10 najgledanijih emisija u danu serije „Ćerke“, „Elif“ i „Istanbulska nevesta“.

Foto: TV Pink Printscreen

Preko 1.100.000 gledalaca pomno je ispratilo novi „Trenutak iz sna“, dok su „Nacionalni dnevnik“, „Popodnevni dnevnik“ , ali i „Nacionalni dnevnik u 13h“ najgledanije informativne emisije svih komercijalnih emitera.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

„Novo jutro“ i u danu iza nas bez konkurecnije, jer su u ukupnom zbiru Dea i Sarapa imali duplo veći udeo u gledanosti u odnosu na slične foramte na kokurentskim televizijama.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Verna Pinkova publika ispratila je sva direktna uključenja u Zadrugu, dok je preko 27% auditorijuma ispratio specijalnu emisiju „Zadruga-Porodice zadrugara i gledanje snimaka“.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala vam na poverenju i ostanite uz program TV Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'