AKTUELNO

Emotivna i provokativna drama zasnovana na istinitim događajima koji su zauvek izmenili grad Los Anđeles.

Biografska krimi-drama “Zamena” (eng. Changeling) iz 2008. godine, u režiji slavnog oskarovca Klinta Istvuda, zasnovana je na istinitom događaju koji je zauvek izmenio grad Los Anđeles. Na televiziji Pink 2 večeras od 20 sati očekuje vas priča o ženi čiji je nepobediv duh i odbijanje da se preda rasturilo korumpiranu policijsku stanicu i uvelo prava ženama, a nosi je glumica Anđelina Džoli. U ostalim ulogama su: Kolm Fiori, Džon Malkovič, Džefri Donovan, Ejmi Rajan...

Foto: Promo

Priča počinje jednog jutra 1928. u radničkom predgrađu Los Anđelosa. Glavna junakinja, Kristina, odlazi na posao i pozdravlja sina. Kada se vrati kući, njega više nema.

Foto: Promo

Potraga za detetom traje godinama i Kristina napokon dobija informaciju da će joj sin biti vraćen. Međutim, umesto sreće zbog ponovnog susreta, ona doživljava šok shvativši da vraćeno dete nije njeno.

Suočena sa korupcijama u policiji i skeptičnom javnošću, Kristina očajnički traži odgovore. Napokon dolazi do istine koja će zauvek promeniti njen život, ali i živote mnogih Amerikanki.

Foto: Promo

Ne propustite provokativnu dramu “Zamena” večeras u 20 sati na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Anđelina Džoli | Angelina Jolie

#Film

#Klint Istvud | Clint Eastwood

#Pink 2

#Televizija Pink

#Zamena (Changeling) | 2008.

'