AKTUELNO

Muzička drama u novom ruhu.

Dobro poznata muzička drama, koja je 1984. osvojila svet, dobila je 2011. godine rimejk izdanje istog naslova “Futluz” (eng. Footloose), a na programu Pink 2 je večeras u 20 časova. U režiji Krega Bruera, glavnu rolu, nestašnog Rena, tumači Keni Vormeld, a izabranicu njegovog srca, problematičnu Arijel, Džulijen Haf. U ostalim ulogama su Endi MekDauel, Denis Kvejd, Majls Teler...

Foto: Promo

Foto: Promo

Radnja se odvija u malom južnjačkom gradu Bomont, a priča počinje kada se u njega doseli tinejdžer Ren iz Bostona. Već prvih dana on doživljava veliki kulturni šok, ali pokušava da se prilagodi novoj sredini. Odmah saznaje da je u tom mestu, nekoliko godina ranije, zajednica bila uzdrmana tragičnom nesrećom u kojoj je, posle noćnog izlaska, stradalo petoro tinejdžera. Taj događaj je prilično promenio živote stanovnika Bomonta.

Naime, nakon tragedije, članovi gradskog saveta Bomonta su uz saglasnost voljenog sveštenika Šoa Mura odlučili da uvedu propise koji zabranjuju glasnu muziku i ples.

Foto: Promo

Ne želeći da se povinuje takvoj odluci gradskog saveta, Ren krši zabranu i na taj način gradiću vraća život. Uz to, on se zaljubljuje u sveštenikovu problematičnu čerku Arijel.

Foto: Promo

Ne propustite rimejk čuvene muzičke drame “Futluz”, večeras u 20 časova na TV Pink 2.

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Futluz | 2011

#Pink 2

#Televizija Pink

#muzika

#ples

'