AKTUELNO

Komična drama o odrastanju

Nakon velikog uspeha sa filmom “Džuno” iz 2007. godine, tandem Džejson Rajtman – reditelj i Dijablo Kodi – scenaristkinja, snimili su 2011. komičnu dramu “Mladi” (eng. Young Adult), koja je na programu Pink 2 večeras u 20 časova. Ovoga puta priča ne govori o tinejdžerima, već o odraslim ljudima, zarobljenim u tinejdžerskom dobu. Glavnu junakinju tumači oskarovka Šarliz Teron, a u ostalim ulogama su: Patrik Vilson, Peton Osvalt, Elizabet Rizer, Meri Bet Hart...

Foto: Promo

Priča prati tridesetsedmogodišnju Mejvis, nekadašnju kraljicu mature koja se otisnula daleko od kuće i postala spisateljica naučne fantastike za tinejdžere. Njen život bio je naizgled ispunjen, ali nakon raspada braka, ona počinje da se preispituje i da doživljava krizu identiteta, koju često “utapa” u alkoholnim pićima.

Foto: Promo

Baš u to vreme Mejvis dobija grupni mejl od bivšeg dečka, u kome on obaveštava stare prijatelje da je postao otac. To je razara, pa odlučuje da se vrati u rodni gradić u Minesoti, i da pokuša da vrati staru slavu i obnovi nekadašnju vezu, uprkos činjenici da je on upravo dobio dete iz srećnog braka.

Foto: Promo

Ubrzo će shvatiti da je povratak kući teži nego što je očekivala, ali će joj se u toj situaciji naći nekadašnji drug iz razreda, koji takođe još nije prevazišao tinejdžerske “bubice” i koji se, kao i ona, uporno osvrće na prošlost.

Ne propustite komičnu dramu “Mladi” večeras u 20 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Mladi (Young Adult) | 2011.

#Pink 2

#Televizija Pink

#Šarliz Teron | Charlize Theron

'