AKTUELNO

Jasno je da predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću ne mogu da zamere ni nove bolnice, ni autoputeve, ni to što je Srbija ekonomski lider u Evropi, pa po ko zna koji put pokušavaju da ga gađaju u jedinu slabu tačku, u njegovu porodicu, izjavio je danas član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Petar Petković.

Reagujući na objavu Rade Trajković, koja je ocenila na Tviteru da Vučić iznošenjem detalja iz svog privatnog života sopstvenu porodicu izlaže užasnim komentarima na društvenim mrežama, Petković je rekao da nema kraja beščašću koju srpska opozicija svakog dana iskazuje prema predsedniku.

"Sada se na meti ponovo našla i njegova porodica, otac i majka koji vode tešku bitku sa korona virusom", rekao je Petković, a saopštio SNS.

Smatra da iza objave Rade Trajković stoji njen politički "mentor" - Dragan Đilas.

"Jedino je bizarno i pomisliti da bi neko muku sopstvene porodice mogao politički da zloupotrebi, a još je tužnije da takve ideje plasira Rada Trajković, koja bi kao lekar morala da pokaže visok nivo empatije i razumevanja za sve one koji se bore sa korona virusom", naveo je funkcionere SNS.

Petković je rekao da iz poštovanja prema porodici Vučić i borbi kroz koju prolaze, ali i svim porodicama koje vode bitku sa korona virusom, uzdržaće se, kaže, da Radi Trajković odgovori kako zaslužuje.

#Aleksandar Vučić

#Petar Petković

#Rada Trajković