AKTUELNO

Zašto nadležni organi ćute i ne reaguju, čak ni izjavama, na nove monstruozne pretnje upućene predsedniku Vučiću? upitao je Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

- Da li je u pitanju nedostatak hrabrosti, jer je danas, za deo javnosti, najveća građanska hrabrost potrebna da se kaže nešto pohvalno o predsedniku Vučiću, ili da se kaže neka reč kojom bi se osudili napadi na njega i njegovu porodicu, ili ih je samo baš briga, pita on i dodaje:

- Da li konačno neko od njih misli da se odvaži i jasno kaže da su pretnje metkom zabranjene u Srbiji, ili će pretnje Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici i dalje biti samo razlog za njihovu tišinu i polako postajati svakodnevnica na koju su svi navikli i koja nikoga ne zabrinjava?

Kako kaže, posebno je žalosno ćutanje svih onih koji imaju šta da kažu i kada ih niko ništa ne pita i koji su uvek beskrajno zabrinuti za sve i svašta, ali koji uvek ćute, kao ribe, kada se napadaju, vređaju, ili upućuju uvrede predsedniku Vučiću i njegovoj porodici.

- Neka razmisle da li svojim ćutanjem ohrabruju pretnje metkom, a onda neka razmisle i da li su dostojni pozicija na kojima se nalaze - rekao je Jovanov.

Autor:

#Milenko Jovanov