AKTUELNO

Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, rekao je da u Srbiji neće biti ni Đilasove tajkunske revolucije, ni Marinikine antisrpske rezolucije, niti se Đilasova politička impotentnost i nesposobnost više može sakrivati od građana.

- Svestan je toga i gazda "Multikoma" i zato pokazuje nervozu i bes, pa je abrakadabra istraživanja javnog mnjenja, kojima je zabavljao javnost u poslednjih nekoliko dana, odjednom zamenio novim pretnjama, nemirima, neredima i nasilnim otimanjem vlasti - rekao ej Jovanov i dodao:

- Iako je jasno da od tih bombastičnih priča nema ništa, jer Srbija je isuviše ozbiljna država da bi je uzdrmali jedan sumanuti tajkun i par njegovih nadničara, bilo bi važno da Đilas i njegovi zaposleni javno kažu koliko građana Srbije treba da strada u tim nemirima koje najavljuju? Koliko krvi i koliko leševa Đilas i Marinika misle da ugrade u temelj svog dolaska do vlasti? Koliko života građana Srbije vredi novi račun na Mauricijusu?

Prema Jovanovim rečima, jedan čovek je, frustriran zato što nije uspeo da bude slikar, zapalio čitav svet.

- Ne sme se dozvoliti tajkunu, koji je frustriran zato što više ne može narodnim parama da puni svoje tajne račune širom sveta, da zapali Srbiju - istakao je Jovanov i dodao:

- U prvom slučaju zakazali su i društvo i struka. Društvo je Đilasov politički projekat već poslalo na marginu, ali ni delovanje struke ne sme da izostane.

#Dragan Đilas

#Milenko Jovanov