AKTUELNO

Danas se u Beogradu održava takozvani zajednički protest vojnog i policijskog sindikata, studenata i građana, zbog čega je blokirano pola grada.

Patkar Radomir Lazović, vođa protesta "Ne davimo Beograd" koji preko svog udruženja "Mikro Art" dobija novac od Šiptara Hakija Abazija, direktora "Rokfeler fondacije" ne propušta nijedan NATO/Soroš protest, pa ni ovaj aktuelni, takozvani "studentski".

On je danas snimljen na ulicama Beograda u razgovoru sa predsednikom Reprezentativnog policijskog sindikata Srbije Veljkom Mijailovićem, koji takođe podržava takozvane 'Proteste protiv diktature'.

Foto: Pink.rs

Na ovim "spontanim okupljanjima" juče su se pojavili i Srđan Dragojević, Balša Božović, Branko Miljuš, Simon Simonović i mnogi drugi koji definitnivno nikakve veze sa studentima nemaju.

Svi oni su samo neki od velikog broja lažnih studenata koji se uspešno uspeli da se 'prišljamče' mladim ljudima i organizuju takozvani 'Protest protiv diktature' koji se šesti dan održava u većim gradovima Srbije. Navodno spontani.

#Izbori

#Predsednički izbori

#Protest

#Radomir Lazović

'