AKTUELNO

Prethodnih nedelja su košarkaš Crvene zvezde Miloš Teodosić i njegova supruga, glumica Jelisaveta Orašanin, bili glavna tema javnosti zbog priča o razvodu.

Jelisaveta i Miloš se na tu temu nisu oglašavali, a ona je večeras došla da mu pruži podršku na utakmici u beogradskoj Areni.

Glumica je uslikana u prvim redovima, sama, u teksas farmericama i roze krop-top duksu.

Foto: Pink.rs

Miloš i Jelisaveta svoju ljubav su, podsetimo, započeli tokom 2016. godine.Jelisaveta i Miloš su izlazili svega četiri meseca, a onda su upriličili bajkovitu svadbu u jednom prestižnom beogradskom restoranu, koja je bila organizovana po ugledu na one u Holivudu.

Sa osmehom na licu i sjajem u očima, Jelisaveta i Miloš su se zakleli na večnu ljubav, a svoju romantičnu priču od početka su gradili daleko od očiju javnosti.

Foto: Pink.rs

- Svi znaju za moju odluku da ne pričam o privatnom životu, a isto razmišlja i Jelisaveta. Imam razumevanja za interesovanje medija jer smo oboje javne ličnosti. Zato i hoću da sada prekršim sopstveni princip nekomentarisanja privatnog života. Istina je, ovog leta će biti svadbe. Naravno, srećni smo zbog toga. Molim sve medije za razumevanje privatnosti koju tražimo i na koju imamo pravo. O detaljima svadbe i našim privatnim temama više nećemo pričati, kao što nismo ni do sada. Mislim da je logično i normalno da potvrdim lepu vest, ali dalje od toga nećemo ići - pričao je ranije Teodosić, koji je ostao dosledan pa o braku više nikada nije progovorio.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić. Pixabay.com

Autor: Pink.rs